ŞANLIURFA / HARRAN - Cumhuriyet Ortaokulu

May

Yoğun ve verimli bir seneyi daha geride bırakırken mezun olan öğrencilerimiz için tören gerçekleştirdik. Törende,  öğrencilerimize sertifika verilirken etkinliğin sonunda mezun olacak öğrencilerimiz kep attı ve öğretmenleri ile vedalaştı.

May

Okulumuz geneli, Sınıflar Arası Futbol Turnuvası Düzenlendi.

Turnuvada 8-A sınıfı birinci oldu.

Dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında 1-2 Mart 2022 tarihleri arasında Tübitak Bilim Fuarını okulumuz bahçesinde gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz tarafından danışman öğretmenleri rehberliğinde hazırlanan ve TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görülen araştırma ve uygulamalardan oluşan projelerin sergilendiği fuarın açılışı, ilçe milli eğitim müdürü Mehmet ASUTAY,sayın Kaymakamımız Cihat KOÇ ile okul ve kurumlardan yönetici, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirdik.

May

Okulumuza katkıda bulunmak için velilerimizn desteğiyle okul bahçesinde kermes düzenledik. Öğrencilerimiz velilerimizin hazırladığı sağlıklı yiyecekler yiyerek güzel vakit geçirdiler.

May

8. sınıflara yönelik Üst Öğrenim Kurumlarının tanıtılması kapsamında Rehberlik Servisi tarafından planlanan TOBB Fen Lisesi, Kazancı Bedih Güzel Sanatlar Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi ve Maşuk Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine gezilerimizi gerçekleştirdik.

May

İlçemizde bulunan Harrran Gözlem Evini ziyaret ettik.